Najbolja ovčetina u gradu i ribe na popustu

Kafana Dagi PLus

Niš

PONUDA JE
ISTEKLA
PONUDA ĆE VAŽITI JOŠ:
DAN
:
SAT
:
MIN
:
SEK
30%
specijalne ponude sa najvecom ustedom!

PONUDA DONOSI
0 POENA

Ovčetina, jagnjetina, šumadija... sinonim za Dagi Plus. Pitajte i najvećeg laika u Nišu, ovde su jagnjeći i ovčiji specijaliteti nešto posebno. 

Eh, ne bi sve to tako bilo da kulinarsku palicu ne drži lično gazda Aca, iskusni niški ugostitelj i meraklija. Sa filozofijom gost=prijatelj stekao je zavidan renome kod svojih posetilaca.
Sam gazda Aca nije od onih koji obilaze goste i dvore ih. On to radi iz prikrajka, spremajući im neodoljive specijalitete domaće kuhinje.
Trenutni kapacitet kafane je nekih 70ak mesta, ali kako nam se čini neće se to završiti na tome. Dok čekate specijalitete kuće, naravno toplu ili pak hladnu ovčetinu, okrepite se domaćim rakijama, šljivkom i dunjom, uz odgovarajuće meze.
Ovčetina je ovde nešto posebno, ali ako kojim slučajem niste ljubitelj "zdrave hrane" tu su i roštiljski specijaliteti, domaća jela i čorbice (jagnjeća).
 
Što se enterijera tiče, svakako ni eksperti ne bi predvideli ovakav fenomen i kafanu na ovakvom mestu. Najbolje kafane niču tamo gde se najmanje nadate :)
 
Popust od 30% važi za specijalitete od ovčetine u koje spadaju:
  • Pljeskavica
  • Kobasica
  • Uštipak
  • Toplo i hladno pečenje
 
Popust od 30% na sve ribe
 
 
Na sve ostalo iz ponude restorana važi popust od 10%
 
 
Obavezno rezervisanje
 
PONUDA VAŽI SAMO ZA USLUGU U RESTORANU!!!
 
( tekst i slika preuzeti sa portala mojakafana.com)
Radmile Kovačević 3
018/224 423; 018/274 570
NEMA BROJA
NEMA E-MAILA